vineri, 2 aprilie 2010

“Sarbatori traditionale” de la Angst


Angst multumeste tuturor clientilor sai si le ureaza acestora sa aiba parte de “Sarbatori traditionale” cu ocazia Pastelui.
Chiar daca efectele crizei financiare inca nu au trecut, in preajma sarbatorilor romanii trec printr-o adevarata revolutie gastronomica. Pentru a veni in intampinarea variatelor gusturi, Angst a completat gama “Bunatati traditionale” cu 3 noi produse: Jumari, Pui moldovenesc, Pastrama taraneasca de curcan.
Insa special de Paste veti gasi in magazinele Angst traditionalul miel, dar si o specialitate Cotletul de berbecut marinat la un pret special .
“Traditia imbinata cu inovatia, avand permanent in atentie calitatea produselor va ramane pentru Angst principalul obiectiv. Pentru aceasta cautam in fieare zi sa imbunatatim comunicarea catre consumatorii nostri. Ei sunt cei care decid. Pe langa reteaua de magazine cu propriul sistemul de fidelizare, avem o noua modalitate de comunicare, Facebook” spune vicepresedintele companiei Stefan Padure.
Vino pe Facebook si spune-ti parearea. Placut, comod si modern, Angst comunica cu fanii pe Facebook. Mai mult sau mai putini fideli, ei au ocazia sa-si exprime parea despre produsele si magazinele Angst.
“Pentru dezlegarea limbilor” Angst a lansat si Vinul Casei un cobranding cu Domeniile Dealu Mare, lansare insotita de un concurs cu premii. Cu tombole, jocuri si concursuri, retete vechi sau noi, simple sau ale unor bucatari renumiti, Angst te imbie sa il cunosti mai bine si sa ramana partenerul tau din fiecare zi.

Niciun comentariu: