miercuri, 10 martie 2010

Bunatati traditionale


“Prin reintoarcerea la traditii te invitam sa faci o sarbatoare in fiecare zi din viata ta!” Sub acest slogan Angst a lansat gama de produse “Bunatati traditionale”. Am initiat aceasta actiune pentru ca suntem constienti de profunzimea valorilor vechi, autentice, caracteristice romanilor, Angst sustinand redescoperirea traditiilor si promovarea acestora in randul tinerilor de astazi.
Venim astfel in intampinarea clientilor nostri care au incurajat dezvoltarea segmentului traditional. Gama initiala este formata din 11 produse, 4 dintre acestea facand deja parte din portofoliul consacrat Angst (Toba, Leber, Caltabos si Drob de casa), iar restul venind in completarea acestuia (Carnati de oaie, Carnati cu busuioc, Carnati taranesti, Salam traditional, Slaninuta taraneasca, Pastrama taraneasca si Muschiulet taranesc).
Suntem siguri ca prin diversitatea gamei vom putea satisface chiar si cele mai rafinate gusturi ale clientilor nostri. Specific pentru aceste bunatati este metoda traditionala de preparare ce consta in perioada mai lunga de maturare, o afumare la o temperatura mai joasa folosind lemn de esenta tare fara rasini. Pe langa rafinamentul gustului, preparatele sunt fabricate sub o atenta supraveghere a departamentului de calitate si siguranta a alimentului.
Pretul preparatelor traditionale se incadreaza in linia specialitatilor, a produselor crud-uscate, si va asiguram ca este cel corect, asa cum v-am obisnuit de-a lungul timpului.
Incepand de ieri, 3 martie, „Bunatatile traditionale” le putem gasi in toate cele 22 de magazine din reteaua Angst si vor putea fi disponibile dupa Paste si la partenerii traditionali, in functie de interesul si specificul acestora.
Dupa o zi de prezenta la raft, sustinuta de un sampling putin mai special, in care degustarea preparatelor se face impreuna cu Feteasca Neagra de Dealu Mare, vinul casei Angst, putem spune ca initiativa noastra se bucura de un real succes.
Multumim clientilor nostri pentru sustinere, dar si minunatei echipe Angst pentru creativitate, inovatie si orientare catre valorile autentice romanesti.

Niciun comentariu: